Wij houden van
WordPress

Onze missie

Jou bedrijf vol in de spotlight, dat is onze missie. Massas bezoekers naar je website trekken met goede seo vindbaarheid en uitstekende conversie. Jou bedrijf verdient het om onze aandacht, passie en expertise op het gebied van online marketing strategie en WordPress websites te benutten. Wat moeten wij er anders mee. Onze missie is jou online vindbaarheid.

Onze vissie

Een website is per definitie te duur als je er geen bezoekers op krijgt. Daarom bouwen wij onze WordPress websites zo dat deze optimaal gevonden kunnen worden en prima converteren. Daarom is een WordPressbouwer website niet duur. Betaalbare WordPress websites voor MKB met het doel bezoekers online te ontvangen en verwennen met uw online gastvrijheid.

STRATEGISCH CREATIEF
WEBOPLOSSINGEN MET IMPACT
& VOOR IEDER BUDGET

WordPress bouwer

WordPress bouwer is een dienst van Basecode NV. Basecode levert schaalbare handjes en kennis op het gebied van online- en socialmedia- marketing, websites en applicaties.

Custom template

Wij bouwen en beheren custom WordPress templates. Integraties van Elementor en Visual Composer in je template. Maatwerk templates vanuit PSD en noem maar op.

Woocommerce

Integratie van Woocommerce webshops in WordPress templates en customisaties door middel van maatwerk. Beter verkopen met je WordPress website door middel van Woocommerce integratie.

Responsive

Je website op mobiel, tablet en desktop. Studies laten zien dat gebruikers overdag veelal op desktop bezoeken en 's avonds meer op tablet en mobiel. Wees er klaar voor met WordPressbouwer.

Plugin bouwer

Verrijk je WordPress website met plugins, en laat een nieuwe plugin op maat bouwen met WordPressbouwer. Met een plugin kan je specifieke functionaliteiten toevoegen aan je template.

Widget bouwer

Voorbeelden van Widgets zijn bijvoorbeeld kalenders en zoekfuncties of het maken van afspraken via de website. Wij maken uw toevoegingen op maat en tegen betaalbare prijzen.

ons geweldig team